Gratis kruidenplantje – Dag van de Aarde

Earth Day. Een jaarlijkse “feestdag” zeg maar, die tot doel heeft mensen even te doen stilstaan bij de planeet waarop ze leven, Moeder Aarde. Er wordt op de dag van de Aarde gevraagd om even stil te staan rond de werelproblematiek over natuur, milieu en klimaatverandering. Iedereen weet dat de Aarde aan het opwarmen is door toedoen van de mens, en de dag van de Aarde is de gelegenheid bij uitstek om even stil te staan bij wat jij kan doen om de planeet te redden. Ja hoor, redden, jij daar! Want als jij het goede voorbeeld gaat geven, gaan andere mensen zich aan jou spiegelen en door het sneeuwbaleffect dat zo ontstaat, gaat na een tijdje de hele mensheid meedoen. Je zal zien, het werkt echt!

Het is natuurlijk belangrijk om het hele jaar door stil te staan bij duurzaam en ecologisch leven, maar als trouwe lezer van deze blog zal je regelmatig manieren aangereikt krijgen om jouw steentje bij te dragen. Voor de dag van de Aarde maken we het echter extra leuk, en vestig ik graag de aandacht op een actie van Het Belang van Limburg. Op zaterdag 21 april vind je in deze krant immers een bon voor een gratis kruidenplantje, helemaal gratis! Zo kan je samen met het plantje je voorbereiden om deze zondag een zalige Earth day te beleven.

Voor diegenen die liever “from scratch” beginnen zijn er ook nog steeds de zaadpakketjes met Zoemende Bloemen verkrijgbaar! Contacteer me of laat een reactie achter hieronder en vraag naar jouw persoonlijk pakketje. Zo kan ook jij op zondag 22 april wroeten in de Aarde.

Have a great Earth Day,

Kruidige groetjes,

Calendula

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s