Lush bubbelt!

Speciaal voor moederdag – die er nu wel heel snel zit aan te komen (13 mei) – heeft Lush een collectie bubble bars ontwikkeld. Ik ben geen mama en ik heb deze nog niet kunnen testen helaas (ben nog niet in een Lush winkel geraakt), maar ik vind ze er wel leuk uitzien. Kijk zelf maar wat jullie ervan vinden!

Deze originele manier van bruisballen verpakken spreekt me wel aan. Je kan deze bubble-op-een-stokje zo een toertje laten doen in je bad en ervan gebruiken zoveel je wil. Vind je dat er genoeg aroma in je water zit, neem je de bubble bar er gewoon weer uit en laat je hem drogen zodat je hem nog eens kan gebruiken (tot zes baden per bubble bar).

Je kan kiezen uit drie geuren , elk met een ander figuurtje:

Bubble Bloom (8,95€)

Het is weer wat anders dan het klassieke boeketje he, zo’n boeket waar je in bad van kan genieten! Deze bubble bar ruikt naar een verfrissende mengeling van sinaasappel, limoen en jeneverbes en Lush vertelt dat als je de ogen sluit, je je pal in een versgemaaid grasveld zou wanen. Amai!

Tulpen uit Amsterdam (8,95)

 Tulpen zijn blijkbaar het symbool voor de Internationale Vrouwendag  in Rusland, dus als moederdagsymbool kan dit wel tellen. Ik ben zelf wat minder voor de kleur oranje, maar ingepakt zien ze er wel leuk uit. Deze heeft een chocolade-appelsiengeur, met lichte pompelmoes,- en bergamotoliën, cacao en tonka. Voor de warme types dus!

Madame Butterfly (8,95)

Dit roze vlindertje verspreid een zachte geur in je badkamer. Hij bevat namelijk rozenoliën, citroen en geraniumolie (egyptische). Rozen- en geraniumolie zijn zeer goed voor je huid, en de cacao,- en karitéboters maken dit productje af als huidverwennerij.

The Washing Up Fairy (8,95) 

Om het rijtje af te sluiten heeft Lush ook een afwasbubble-bar ontwikkeld. Ik moet zeggen: ik sta te popelen om dit eens te testen, want ben verhuisd en heb afscheid moeten nemen van mijn geliefkoosde afwasmachine en zal nu dus voorlopig alles met de hand moeten doen. Stel je voor! ;)

Dit vrolijk ogende feetje zou me allicht wel helpen om met enthousiasme aan het afwasje te beginnen. Je kan ze zo’n 8 keer hergebruiken, ruikt naar citroen, bevat geen bewaarmiddelen en is zacht voor de handen. De boodschap op het stokje is specifiek naar moeders gericht aangezien deze collectie voor Moederdag ontworpen is: “Put your feet up, I’ll wash up tonight mum’”– maar deze is voor interpretatie vatbaar. Ik ben ook mum, voor mijn huisdieren weliswaar, maar toch :p

Kunnen deze bubble-stokjes jullie bekoren? Hebben jullie er al eentje getest?

Kruidige groetjes,

Calendula

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s