Biover Wellness-gamma

Groot nieuws in “kruidenproductenland”! Biover biedt vanaf nu een nieuw en volledig natuurlijk Wellness-gamma aan! Ze verkopen nu ook massageoliën, aromabaden, plantaardige oliën, douchegels en plantaardige crèmes. Heel het gamma draagt het Ecogarantie label (natuurlijk en ethisch). De producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke plantaardige oliën en etherische oliën.

De plantaardige oliën van Biover, allemaal afkomstig van biologische teelt, worden verkregen uit geperste noten of zaden van onder andere abrikoos, amandel, argan en macadamia. Deze plantaardige oliën zijn bijzonder rijk aan antioxidanten, essentiële vetzuren (omega 3, 6, 9) en vitaminen die onze huid voeden. Plantaardige oliën dringen goed in de huid en laten geen vettig laagje achter. Biover kiest resoluut voor het gebruik van plantaardige oliën en niet van synthetische of minerale oliën. Minerale oliën zijn een bijproduct uit de petrochemie. Ze bevatten geen actieve bestanddelen en zijn niet milieuvriendelijk. Synthetische en minerale oliën laten een vette film achter op de huid omdat hun moleculen zo groot zijn dat ze de huid niet kunnen binnendringen.

Het Wellness gamma van Biover bestaat ook uit enkele kant-en-klare, natuurlijke producten op basis van etherische oliën (aromabaden, massageoliën, douchegels en crèmes). Meer info over alle producten vind je hier.

Uiteraard ga ik binnenkort een aantal van deze productjes testen voor jullie, hierover later dus meer! Ik ben alvast zeer benieuwd naar de kwaliteit van dit gamma…

Kruidige groetjes,

Calendula

Een Reactie op “Biover Wellness-gamma

  1. Pingback: Review: Biover – Douchegel Zen « Calendula·

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s