Urtekram Rose Shower gel

Vandaag neem ik een andere douche-gel voor jullie onder de loep: De Rose Shower gel van Urtekram.

Het grappige aan de labels van Urtekram vind ik steeds dat de ingrediëntenlijst een heel korte is en op het einde staat er dan “….en verder niets”. :) Simpele ingrediënten, niet te veel, en verder niets!

De flessen zien er steeds hetzelfde uit, maar telkens met een andere basiskleur. Dit keer is het, toepasselijk roze voor een douche-gel met roosjes. De consequente lay-out maakt de producten van Urtekram makkelijk te herkennen op het winkelschap.

De gel is transparant van kleur, en eens in de douche dacht ik initieel bij het uitsmeren: “Waar blijven die rozengeur en maneschijn?” Maar na een aantal seconden komt de geur van roosjes je dan toch tegemoet *blij* De geur komt uiteraard niet puur van etherische olie van roos (dan zou de gel onbetaalbaar zijn vrees ik), er zit ook wat parfum van roos in.

Hij werkt prima, heb hem ook getest op de zomerse (lees: zweterige) dagen die nu al eeuwen geleden lijken. Het is een aanrader voor iemand die zoekt naar een eenvoudige, natuurlijke en goed reinigende douche-gel die aangenaam ruikt, voor een acceptabele prijs.

Hij is te koop bij oa. Bio-planet voor de richtprijs van 7,62 euro voor 500 ml. Ik heb hem nog niet gezien in kleinere verpakkingen dus ik denk dat dit de enige maat is.

Hou jij van rozengeur en maneschijn onder de douche? Of liever iets fruitiger?

Kruidige groetjes,

Calendula

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s