Lush X-mas Crackersnap!

Oooooooh I know allright… het is nog lang eer het Yule of kerstmis is…. maar toch heeft Lush z’n kerstcollectie me al in the mood gebracht. Dus ik testte alvast even de Crackersnap voor jullie :)

Zoals ik al zei is hij net zoals een echte christmas cracker: je trekt met twee personen aan elke kant en de cracker breekt vervolgens in twee stukken!

Wie het grootste stuk heeft, wint! Die persoon krijgt de feestkroon die er in zit samen met een kadootje. Het kadootje is een herbruikbare bubble bar in de vorm van een krokodil. Hier draag ik alvast mijn kroontje: ik was gewonnen! :D

Het grapje binnenin heb ik aan de verliezer gegeven, twas toch een flauw mopje :p “What do you call a man who claps at Christmas? Santapplause!”

Nog een verassing kwam toen ik het bad nam. Klaar om me onder te dompelen in eindejaarsvibes gooide ik een stukje crackersnap in het water, en in een mum van tijd kleurde het water helemaal groen! Een frisse citrusgeur kwam me tegemoet, en het ongewone kleurtje zorgde voor een heerlijk speels karakter. Goed voor peeps die niet van zware X-mas geurtjes houden, maar toch willen genieten van de exclusieve kerstcollectie. Deze items zijn immers enkel rond de kerstperiode verkrijgbaar.

Hier zie je hoe het badwater er uit zag met ongeveer 1/3 van een crackersnap en een tamelijk vol bad (je kan 3 keer baden met een ganse).

En neen, ik badder niet met de eentjes op de foto, die staan daar ter decoratie :) Ok ok, misschien zijn ze één keertje  per ongeluk er ingevallen en hebben ze toen vrolijk mee geploeterd… :p

Wat ik ook zeer leuk vond aan deze cracker is dat hij je huidje heel zacht maakt, ik kwam helemaal verzorgd het bad uit, heerlijk!

Deze crackersnap is helemaal veganistisch en kost €9,95  per stuk, goed voor een drietal keer baden dus. Verkrijgbaar bij Lush (online of in Brussel/Gent/A’pen) vanaf 5 oktober! Dit Lush-product is zoals altijd proefdiervrij en duurzaam geproduceerd.

Is it just me of kijken jullie ook al een klein beetje uit naar de eindejaarsperiode?

Kruidige groetjes,

Calendula

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s