Geshopt @ LUSH!

Na een week hard werken moest ik op zaterdag vroeg uit de veren voor een opleidingsdag voor herboristen in Brussel. Hierna vond ik dat ik het verdiend had om nog eens op Lushjacht te gaan, aangezien ik zelden in de buurt van een Lush-winkel kom. Ik hoop dat er weldra eentje in Hasselt zal komen *hint aan de Lushies ;) *.

Wat heb ik bij elkaar geshopt? ‘k Zal het jullie tonen:

Een aantal van deze items herkennen jullie uit mijn artikel over de Lush Kerstcollectie. Ik was zodanig verliefd geworden op die collectie bij de persvoorstelling en in het bijzonder op een aantal items, dat ze wel in mijn winkelmandje moesten belanden. De namen van de productjes op de foto verschillen van de namen hieronder, omdat ze in Lush Brussel voornamelijk franstalig zijn en ze dus de namen in het Frans op de labels hebben staan. Wel een beetje verwarrend vind ik, want als je op de site van Lush gaat kijken vind je deze Franse namen nergens terug, enkel in het Engels. Vandaar dat ik hier de Engelse namen voor jullie heb gebruikt, zo kan je de producten makkelijker terugvinden.

1. Father Christmas €5,95 per stuk. Een badbruisbal met heeeeel veel glitters die ik al eens getest heb en die super is, eerlijk waar. :) Review volgt!

2. Cinders €3,95 per stuk. Ook deze is een favorietje van me geworden, het is een badbruisbal die langzaam opbruist en knettert zoals haardvuur.

3. Popcorn €9,95 per stuk (25g). Deze had ik nog niet gekocht omdat ik ‘m wat duur vond, maar ik had er van geproefd op de persvoorstelling en heb hem sindsdien zo vaak gemist dat ik hem nu niet achter kon laten. En ik heb er nog geen greintje spijt van! Enige nadeel: ik heb hem nog maar twee dagen maar ik heb m’n lippen al 10 x gescrubd denk ik :D Als ik niet uitkijk neem ik een lepeltje en eet het potje uit, zo lekker!

4. Space Girl € 4,55 per stuk. Deze badbruisbal met glittertjes kon ik toch ook niet achterlaten. Het opschrift belooft dat je je in de ruimte waant als je hem in bad doet, dus ik ben benieuwd wat het gaat geven!

5. Rock star € 5,25/100g. Het gamma aan zeepjes is niet te overzien bij Lush. Zoveel soorten ze hebben! Maar deze, naar snoepjes ruikende zeep trok mijn aandacht, natuurlijk ook omdat ze zo zalig roze is. ^^ Ik plan van er handzeep van te maken zoals ik ooit op een beautyblog heb gezien (weet niet meer waar, sorry :$) zodat ik van dit zeepje van 100 gram echt liters handzeep kan maken en er lekker lang mee kan doen. Vloeibare zeep vind ik sowieso fijner dan een blokje, maar ze verkopen bij mijn weten enkel blokken zeep bij Lush.

6. Rocket € 8,95 per stuk. Dit is een herbruikbare bubble bar, ook een deel van de kerstcollectie, en ook met sterretjes erin. Valt het op dat ik voornamelijk items koop met glitter/roze/sterretjes? :D

7. Enchantement € 15,95/100ml.  Dit is een conditioner die je niet hoeft uit te spoelen en ook op droge haren kan aanbrengen. Een van de medewerkers raadde me deze aan. Ik weet echter de Engelse naam niet van dit product… sorry! Ik kwam er mee aan de kassa en de kassierster begon er gelijk ook over, ze waren daar allemaal zeer tevreden van deze conditioner, ik ben benieuwd!

Van welk product zie jij het liefst een review? Naar welk ben je het meest benieuwd?

Kruidige groetjes,

Calendula

 

 

5 Reacties op “Geshopt @ LUSH!

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s