Een beertje om van te smullen

Wie denkt dat vegetarisch eten fantasieloos en saai is, heeft het grondig mis! Dat bewijst dit beertje wel denk ik.

Onder het “dekentje” van ei zit een massa aan groenten verstopt! Courgette, taugé, wortelen, paksoi, rode ajuin, witte kool, you name it. Ik heb de groenten eens al dente “gesaingeerd” (I love that word) met curry en vervolgens wat biomelk toegevoegd om er een lekker gebonden currysausje van te maken.

Het hoofdje en pootje bestaan uit volkoren rijst gemengd met zwarte (wilde ongepelde) rijst, sojasaus en een tikje loempiasaus. Om te garneren heb ik citroentijm gebruikt (oortjes), bieslook (oogjes) en een blaadje kleine pimpernel + een stukje wortel (neusje).

 

IMG_5463

 

IMG_5473

3 Reacties op “Een beertje om van te smullen

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s